Μένουμε Ασφαλείς. | Και πάλι μαζί από τη Δευτέρα 11 Μαΐου.

Σε συνέχεια των τελευταίων οδηγιών που δίνονται από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 και με κριτήριο την προστασία των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών μας, σας ενημερώνουμε οτι:

Η εταιρεία μας πρόκειται να λειτουργήσει και πάλι από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, κατόπιν ραντεβού, με κανονικό ωράριο λειτουργίας

  • Sales: Δευτέρα-Τετάρτη 9.00πμ-16.00μμ, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9.00πμ-20.00μμ, Σάββατο 10.00πμ-15.00μμ,
  • After Sales: Δευτέρα-Παρασκευή 8.00πμ-16.00μμ.

 

Pick-Up and Delivery Service: Νέα υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης της μοτοσυκλέτας από τον χώρο σας για εργασίες service, επισκευής βλάβης ή εγγύησης. Ισχύει έως τις 31.05.2020 κατόπιν συνεννόησης στο ραντεβού σας για εντός πόλης μετακινήσεις και υποστηρίζεται από συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.

 

Η επικοινωνία μας μαζί σας, για πληροφορίες και ραντεβού, συνεχίζεται:

  • Τηλεφωνικά στο 2106046940, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00πμ – 16.00μμ
  • Ηλεκτρονικά στο info@bmw-panagiotopoulos.gr και μέσω των εταιρικών μας σελίδων στα social media.

 

Να θυμάστε:

  • Για την ασφάλεια όλων, οι πελάτες μας παρακαλούνται να προσέρχονται μετά από κανονισμένο ραντεβού ή τηλεφωνική επικοινωνία στο 2106046940 εφόσον κριθεί απαραίτητο. Επιπλέον, παρακαλούμε να αποφεύγεται η επίσκεψη από άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα βήχα, καταρροής, πυρετού.
  • Κατά την επίσκεψή σας στην εταιρεία, παρακαλούμε να παραμένετε σε εξωτερικούς ανοιχτούς χώρους για τον χρόνο αναμονής. Επιπλέον, θα πρέπει να τηρούνται οι περιορισμοί παρουσίας ατόμων ανά τ.μ. στους εσωτερικούς χώρους και οι αποστάσεις ασφαλείας. Ιδιαίτερα για τον χώρο του ταμείου, κάθε πελάτης θα πρέπει να εισέρχεται μεμονωμένα για την παράδοση/παραλαβή της μοτοσυκλέτας του.
  • Στη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας. Οι χώροι του καταστήματος καθαρίζονται συστηματικά. Σε όλους τους χώρους του καταστήματος, πελάτες και εργαζόμενοι, έχουν πρόσβαση σε αντισηπτικά υγρά και στα διαθέσιμα wc για την υγιεινή των χεριών.

 

Σας ευχαριστούμε,
Η ομάδα της BMW Παναγιωτόπουλος ΑΕ

Κοινοποίηση ανάρτησης

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε ENTER για να αναζητήσετε

Καλάθι αγορών