ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ADVANTEC Original BMW Engine Oil and Fuel Additive

ADVANTEC Original BMW Engine Oil and Fuel Additive

 

Το ADVANTEC Protect Original BMW Fuel Additive προστατεύει το καύσιμο από τη γήρανση και αποτρέπει την πρόκληση διάβρωσης στον θάλαμο καύσης και σε όλα τα εξαρτήματα, που έρχονται σε επαφή με το καύσιμο.

Η καινοτόμος φόρμουλα παρασκευής του καθιστά εφικτή την αποθήκευση της βενζίνης στο ρεζερβουάρ για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να οξειδώνεται το καύσιμο και συνεπώς να διαβρώνει εξαιτίας αυτού τις επιφάνειες των εξαρτημάτων, που έρχονται σε επαφή με το καύσιμο. Αυτός ο κίνδυνος υπάρχει κυρίως, όταν χρησιμοποιούνται καύσιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αιθανόλη. Επίσης ενδέχεται η λειτουργία με καύσιμα κατώτερης ποιότητας να αποδειχθεί προβληματική, διότι μπορεί να προκληθούν επικαθίσεις με συνέπεια τη μείωση της ισχύος του κινητήρα. Και σε αυτήν την περίπτωση, το πρόσθετο αυτό αποτελεί την πρώτη επιλογή, διότι η καθαριστική του δράση απομακρύνει αποτελεσματικά τέτοιες επικαθίσεις και αποτρέπει τον επανασχηματισμό τους.

Το ADVANTEC Protect Original BMW Fuel Additive μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμεσο μέτρο ή προληπτικά.

Γενικά συνιστάται κατά το σέρβις η προσθήκη ενός πρόσθετου στο ρεζερβουάρ, έτσι ώστε να καθαρίζονται και να προστατεύονται από τη διάβρωση τα εξαρτήματα του κινητήρα.

Συνιστάται επίσης η χρήση ενός πρόσθετου για την αποθήκευση της χειμερινής περιόδου. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται η βενζίνη από τη γήρανση του καυσίμου.

 

Ειδική τιμή 10€.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή κανονίστε ραντεβού για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας  σας στο 2106046940 και στο info@bmw-panagiotopoulos.gr

 


#AdvantecProtect #FuelAdditive #OriginalBMWLubricants
#BMWMotorrad

 

@ BMW Panagiotopoulos SA , 

info. 2106046940

 

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε ENTER για να αναζητήσετε

Καλάθι αγορών