ADV 2 SIBERIA – ROAD OF BONES

ADV 2 SIBERIA – ROAD OF BONES | Η διάσχιση του μακρύτερου χωματόδρομου στον κόσμο (3.100 χλμ.) με μια μοτοσυκλέτα είναι αναμφισβήτητα μια συναρπαστική εμπειρία, που ονομάζεται “ROAD OF BONES”.

Με «εργαλείο» περιπέτειας την προσωπική του BMW F-650 (mod. 1999) και πεδίο ταξιδιωτικής δράσης την αχανή και αραιοκατοικημένη βορειοανατολική Σιβηρία, ο γνωστός φωτογράφος – ταξιδιωτικός αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης θα επιδιώξει να ανταποκριθεί επάξια στις αντίξοες απαιτήσεις της χωμάτινης περιπέτειας δρόμου #ADV2Siberia – #RoadOfBones και να πανηγυρίσει στην πόλη Magadan την επιτυχή έκβαση ενός ακόμα δίτροχου τολμήματος.

Βασικός χορηγός του ταξιδιού «ADV 2 SIBERIA – ROAD OF BONES» είναι η BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Μέλος του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW HELLAS AΕ, που ανέλαβε αποκλειστικά την τεχνική υποστήριξη και προετοιμασία της BMW F-650 του Konstantinos Mitsakis.

Για τους ανθρώπους της ΒΜW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑE, η υπέρβαση του σιβηρικού χωματόδρομου “ROAD OF BONES” με μια BMW F650 η οποία μετρά ακριβώς 20 χρόνια «κατασκευαστικής ζωής», αντιπροσωπεύει μια δυνατή πρόκληση. Γιατί μέσα από το ταξιδιωτικό εγχείρημα του Έλληνα αναβάτη θα προβληθεί –με τον πλέον άμεσο τρόπο– η διαχρονική αξιοπιστία και αντοχή των μοτοσικλετών BMW, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιωθεί το ταξιδιωτικό προφίλ της BMW Motorrad.

——-
 Η διαδρομή του «ADV 2 SIBERIA – ROAD OF BONES»:
Μοτοσυκλέτα: BMW F650 ’99
Αναβάτης: Κωνσταντίνος Μητσάκης
Διαδρομή: Βορειοανατολική Σιβηρία – 3.100km
• Ξεκινά στις 01.08.2019 από την πόλη-λιμάνι Vladivostok της Ανατολικής Σιβηρίας
• Διατρέχει τις πόλεις Khabarovsk, Tynda, Yakutsk, Susuman
• Ολοκληρώνεται στις 27.08.2019 στην παραθαλάσσια πόλη Magadan της Βορειοανατολικής Σιβηρίας.
——-

Μείνετε συντονισμένοι σε αυτή διαδρομή!

#ADV2Siberia #RoadOfBones
#BMWMotorrad #BMWPanagiotopoulos

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε ENTER για να αναζητήσετε

Καλάθι αγορών